Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Charmig sommarstuga uthyres

350 €
Vi hyr nu ut vår fina sommarstuga som finns på Bertlot i Jakobstad. Det finns parkering vid bryggan där vi har en gammal roddbåt och 2 båtplatser. Det är ca 500 meter att ro över. Villan har ett sovrum uppe med en stor bekväm dubbel säng och en skön säng nere. Nya fina madrasser. Kylskåp, spis, kaffekokare,radio, allt husgeråd som behövs. Grill och ved till bastun. Ny fin bastu. Vi samlar regnvatten i tunnor för bastu och disk. Dricksvatten tar man med,dunkar finns. Tomten är härlig och plan, sandstrand. Altan framför bastun och ny fin grillplats vid stranden. Förtur för de som vill hyra mer än en vecka. Det finns veckor i juni juli och augusti kvar. Det tar ca 10 min med bil från bryggan till Centrum av Jakobstad. 2 st Cyklar finns att låna. Vi hyr ut för 350 €/ veckan. Villan kan hyras från mitten av maj tom augusti. Förbrukningsel tillkommer vid hyra längre än 2 veckor.. Fler bilder skickas på begäran.
Annonsör: Ann-Mari Plats: 68660 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.