Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Motorguide Xi3-55SW 60 12V Trollingmotor med GPS

1 499 €
Elmotor MotorGuide Xi3-55 SW 60 ″ 12V GPS - en funktionsrik elmotor med fjärrkontroll, designad för användning i saltvatten & söttvatten, med en mer hållbar färg och anod.

Elmotor MotorGuide Xi3-55 SW 60 ″ 12V GPS Pinpoint GPS är en nyhet, som fortsätter den tradition som startades av MotorGuide - att producera högkvalitativa och kraftfulla elmotorer.

MotorGuide Xi3-55 SW 60 ″ 12V ät kombinerbar med Lowrance elite & HDS modellerna med MotorGuide pinpoint kabel.
MotorGuide Xi3 är en fronmonterad elmotor för saltvatten och söttvatten. MotorGuide Xi3 har en mycket stabil ankringsfunktion och är 40 tystare än sina konkurrenter!

• Frontmonterad saltvattenmotor & söttvatten.
• Steglösvarvtalsreglering
• Kraftigt flexibel riggrör i Komposit
• Digital teknikdigitalvarvtalsregleringför effektivare energi åtgång
• Trådlös fjärrkontroll.
• Kompapatibel med Lowrance om du har pinpoint kabel, 249,-
• Riggläng 60=150cm
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/se/catalog/product/view/id/2095/s/motorguide-xi3-55sw-54-12v-gps/category/495/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.