Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

RADHUSLÄGENHET I VÖRÅ CENTRUM, 3 RUM + KÖK + BASTU

128 000 €
Charmig radhuslägenhet i centrala Vörå

Adress: Härmävägen 13 C 6, mitt i Vörå

Denna gavellägenhet erbjuder ett bekvämt boende på 85 m². Lägenheten har tre rum och kök varav två sovrum och ett stort vardagsrum. Köket är bekvämt och utrustat med diskmaskin och skilda frys och kylskåp. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en solig terrass och uteplats som vetter åt söder.

För din bekvämlighet är lägenheten utrustad med individuell el- och vattenmätning, vilket hjälper dig hålla koll på dina kostnader. Här finns också bredbandsanslutning för snabbt internet. Extra förvaring på förvaringsvinden ovanför lägenheten.

Skötselvederlag: 170 € 2 €/m²

Till lägenheten hör ett biltak med kallförråd.

Fastighetsbolag: Bostads Ab Grannberget

Detta är en välskött och välkomnande bostad som verkligen är värd ett besök.
Visningar ordnas enligt överenskommelse.
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.