Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Möjligheternas villa+bastu bostadstomt

160 000 €
Fantastiska Villa Sjökulla är perfekt belägen med en direkt väg fram till dörren. Med sin söderlägesposition får du njuta av solens strålar hela dagen lång. Trädgården ser ut som ett stycke ur en sagobok, med blåbärsris, humle, malvor, vallmo och många andra vackra växter.

Pärlan i denna sommarstuga är den fridfulla privata stranden. Här kan du verkligen ta vara på sommardagarna till fullo. Dessutom kan du enkelt sjösätta din båt direkt från din egen strand, vilket gör fisketurer och båtutflykter till enkla och nära till hands.

År 2023 genomgick stugan en ytreparation och har nu en ny och fräsch ljus atmosfär.

Den rymliga tomten ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller arrangera utomhusaktiviteter med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till en separat bastubyggnad var du kan efter en lång dag koppla av i bastuns mjuka ångor.

Stugan inkluderar också ett praktiskt uthus som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina sommarsaker.
Eget borrhål säkerställer rent och friskt vatten under hela din vistelse under sommarmånader.

OBS! Det finns till och med möjlighet att ansöka om ytterligare byggrätt på tomten för närvarande under ansökan. Byggrätten klassificeras då som RA/AO-1, vilket betyder att du kan ha en total byggnadsyta på upp till 300 kvadratmeter för permanent bostad eller 150 kvadratmeter för fritidsbostad. Du kan alltså planera och förverkliga ditt drömhem eller utvidga stugan precis efter dina behov.

Stugan är väl underhållen och fasaderna har precis blivit målade. Så du kan kliva in i en färdig och välskött stuga.

Detta är en sällsynt möjlighet att äga en vacker sommarstuga som inte bara har fantastiska faciliteter, utan också potential för framtida planer. Du kan omedelbart njuta av denna fantastiska sommarstuga samtidigt som du planerar och genomför ditt drömhem med hjälp av de tillgängliga möjligheterna på tomten.

KATSO/SE: https://www.etuovi.com/myy/myynti-ilmoitus/6b11d76d-2fa7-4e57-8f08-
Annonsör: Patrik Plats: 66970 Hirvlax  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.