Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Ycf pilot 125

650 €
Jag säljer en bra i skick ycf pilot 125cc. Den har inte had några stora problem och den går väldigt bra. Nyligen bytt backdäck och fram och bak inranringar. Ända problem med den är att det finns en liten spricka på backskärmen, en av framgaffelskyddan är borta, grippsen är lite söndriga och växelspaken hålls på med tejp, men man måste bara köpa ny växelspak. Den är inte körd med så mycket och den är en bra första minicross för vem som hälst. Om du har några frågor eller är intresserade

Skick via whatsapp: +358 40 3602877
Eller snapchat: akann3_08
Årsmodell: 2019
Märke: ycf Modell: Pilot
Annonsör: Andero Kanne Plats: 66950 Munsala  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.