Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Buick Riviera 1969

23 500 €

Det är med motvilja jag lägger ut denna pärla till försäljning, men efter noga övervägande har jag beslutat att försöka sälja den pga både tidsbrist och utrymmesbrist.
Har de senaste 3-4åren rullat ca 200km på vägarna. För tillfället obesiktad, men besiktas om seriösa spekulanter hör av sig.
Karossen osvetsad samt någotsånär rostfri, lacken är ej i utställningsskick men ser helt skapligt ut ändå.
Motorn är en 430 7.0 på 360hk, växlandet sköter en st400 låda som växlar mjukt och fint.
Orörd orginalinredning förutom ratten som är utbytt.
Nästan nya däck.
4 x elhissar, elbänk, servo mm.

Hellst inga byten, men vill du ändå erbjuda ngt i byte, så kan kanske nån billigare bil va intressant ex Bubbla, 240 turbo, Golf Gti mk2, Valiant, Dart mm.

Däcksparkare och testpiloter undanbedes samt säljes endast till ett bra hem :

Ring, smsa, whatsapp om du vill ha mer info så berättar jag gärna mera.
Årsmodell: 1969
Märke: BUICK Modell: Riviera
Annonsör: Conny Teir Plats: 64460 Härkmeri  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.