Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Bella 660 -83 med Yanmar 3YM20 -10

7 000 €
Bella 660 -83 med Yanmar 3YM20 säljes. Båten är i fint skick för sin ålder. Den trecylindriga dieselmotorn på 20hk monterades enligt tidigare ägare ny 2015 på motorn står tillverkningsår 2010. Timräknaren har tyvärr det vanliga felet att displayen slocknar, så exakt antal timmar kan jag inte ange, men sista siffran var 492h och efter det körde vi upp ca. 60L bränsle. Så ca 540h borde det vara. Själva räknaren funkar, så bara man fixar diaplayen kommer rätt siffra fram. Motorn har under de två somrar vi har haft den gått mycket bra - och snålt. Ca. 0,2-0,25 L/nm eller 1,2-1,5L per timme vill den ha i strax under sex knops fart. I den hastigheten går den också mycket tyst och behagligt på ca 2300rpm. Förra sommaren genomgicks och förnyades elsystemet samt diverse inredningsdetaljer samt ett trycklager monterades på propelleraxeln, vilket bidrar till en tystare gång.

Lägre pris vid snabb affär!
Årsmodell: 1983
Timmar: 540
Märke: bella Modell: 660
Annonsör: Kim Achrén Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.