Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Can-Am Outlander 450 Pro 2016 + snöblad

4 950 €
Säljes Can-Am Outlander 450 Pro årsmodell 2016. Traktor-registrerad 2.5.2016, kan köras med T-kort 15 år. Ingen skatt, trafikförsäkring på OP 78€/år. Totalvikt 430 kg, i vägtrafik får den dra 180 kg och i skog 330 kg.

Den har vinsch som originalutrustning bruksanvisning finns och har ett snöblad som är 105 cm brett. Finns skilda bilder hur det ser ut med snöblad. Integrerad förvaringslåda baktill.

Den här köpte jag 15.11.2022. Då var den nyservad och genomgången hos förra ägaren. Efter det har vi bytt bromsoken baktill och bromsklossar varvet runt 21.6.2023 samt alla fyra fjäderspännarna 4.8.2023. Voltregulator bytt under 2023. Den gamla fås med som egentligen inte hade nåt fel. För ett par månader sen hade vi den på service vid märkesverkstad i Nykarleby, då byttes tändstiften, oljebyte och oljefilter och även bromslangarna baktill förnyades 20.2.2024. På dessa saker finns kvitto. I mars fick den splitta ny akku Varta Powersports AGM och förra helgen byttes plastkåporna varvet runt.

Då den kom till oss 11/2022 var den körd 10325 km. I något skede en tid efter har mätaren så att säga tappat kontakten och fast den är på och blinkar så syns inte mätarställning, hastighet eller bränsleförbrukning utan det står communication failure i skärmen. Kanske nån som är mera teke på el kunde fixa det, annars finns ny i butiken för ca 490€. Denna brist är beaktad i prissättningen. Däcken lite nötta efter att den körts på asfalt mesta tiden den bott hos oss. Finns nya i butiken för 300-500€ och även detta är beaktat i prissättningen. Nåt smått ytligt slitage här och där syns och finns nog på den men den är ju som sagt inte ny. Bromsar, belysning, blinkers osv fungerar.

Sammanfattningsvis en pigg och lättkörd fyrhjuling. Jag har nu kört de 50 sista kilometrarna med den själv men i övrigt körd av tonårssonen.

Finns och hämtas i Nykarleby. Kan provköras före köpbeslut.
Årsmodell: 2016
Märke: Can-Am Outlander Modell: 450 Pro
Annonsör: Alexia78 Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Fyrhjulingar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.