Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fläskläpp pressenning ca 2x2,5x7m. Garage eller skydd

185 €
Gammal lastbilspressenning i blått och vitt, 3 små hål på sidor som alla syns på bilderna men taket är helt. Flätsnöret i ett hörn saknas. Mycket tungt och stabilt, krävs 2 pers för att hantera. Använde detta senaste vinter och det blev överlopps i somras. Är nu utomhus ihopvikt på en pall och den som vill vika ut det för koll viker själv ihop det igen antingen som köpt eller oköpt. Eventuell transport som köparen själv bekostar kan ordnas via lokal entreprenör där jag inte deltar i kostnaderna, men kan vara med och lasta. Bygg din egen stomme av trä eller stålrör, här är en nästan evig pressenning billigare än något fladderblad från hongkong. Pressenningen är från ca 1980 då t.ex E4 genom Norrköping hade max höjd 3,6m. 1m till flakabotnin, 60cm sidobräden och resten kapell. Mycket prisvärd grej för båt, bil, ved och svärmor... Betalning kontant vid avhämtning eller i förskott OP, Nordea, S, Mobile Pay eller Pay Pal.
Annonsör: Rainer Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Entreprenadmaskiner Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.