Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus med stor tomt i Ytteresse

45 000 €
Renoveringsobjekt på solig och stor tomt!

Egnahemshuset i ett plan byggt 1967/68 har en bostadsyta på ca 93 m2 och består av 2 rum + kök + wc + badrum/bastu. Dessutom finns ett skafferi i köket, en större ”walk-in” garderob i sovrummet och två andra förråd bl.a. potatiskällare/syltförråd. Huset har olje-/veduppvärmning. OBS! Huset har inte stått kallt.

Alla anslutningar finns färdigt: el, vatten och avlopp. Fiberkabel vid tomtgränsen!

Tomten med utmärkt sydläge är på sammanlagt 2.460 kvadratmeter och har en total byggrätt på 250 m2 för bostadshus och 400 m2 för uthusbyggnader. På tomten finns även ett fristående kallgarage/förråd samt en liten stocklada/vedlider.

Fastigheten på Punsarvägen 29 säljes i befintligt skick och blir snabbt tillgänglig enligt överenskommelse.

Kontakta Rainer Ahlvik 040-5367209 eller Kenneth Ahlvik 050-5274138 för mer uppgifter.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.