Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Min drömponny säljs

5 000 €
Säljer nu min drömponny pga. att jag flyttar utomlands.

Kråknäs Freja
Freja är född 2013 och en islandshäst korsning. Hon är en C-ponny och jag skulle säga att hon är ungefär 137cm i manken aldrig mätt. Hon har blivit riden som en vanlig ridhäst och har inte tränat tölt eller pass med. Hos mig så har vi både tränat dressyr, hoppning och haft många härliga terrängturer. Hon är väldigt framåt och gillar att jobba. Hon kan både öppna, sluta, skänkelvikningar, galoppbyten m.m. Vi har varit med i mindre klubbtävlingar genom åren och hon kan hoppa 80 cm bana utan problem.

Hon är just nu i sin bästa ålder och jag vill hitta ett nytt aktivt hem åt henne. Hon är ingen nybörjarhäst eftersom hon kan ha väldigt bestämda åsikter och väldigt envis. Hon är definitivt någon som tar över hand om hon får möjlighet. Annars väldigt snäll och mysig i hanteringen. Trafiksäker. Stor personlighet och en ponny som man kan ha så mycket kul med om rätt person hittas.
Om du är intresserad, hör av dig så berättar jag mer. Har också mera bilder och videos från ridningen.

Pris 5000€
All utrustning kommer med i det priset.
Annonsör: Marie Ohlsson Plats: 66950 Munsala  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.