Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Kolonilotter i Åminne

Värdesäkra din investering!!! En förmånlig och bekymmersfri fritid vid havet. Ett bra alternativ för alla. Även President Tarja Halonen stortrivs på sin kolonilott i Helsingfors. VILLA ÅMINNE, den röda stugmodellen på bilden, byggs under de kommande åren. Även ett nytt fint alternativ kan nu också fås, Villa Åminne II, bilden med två blomamplar. Stugan är lite mindre utan loft men med färdig terrass och är prismässigt förmånlig. Se vår hemsida www.siirtolapuutarha.fi Besök gärna kolonilotterna i Åminne, men lämna din bil vid gästparkeringen strax intill bebyggelsen.

Observera att en kolonilott med stuga inte kostar mera än en 5 år gammal husbil. Bilen sjunker snabbt i värde men kolonilotten stiger i värde med tiden och du kan lätt sälja den när det behövs. Kolonilottsträdgården i Åminne har nu funnits under 30 år och sällan har använda lotter kommer till salu, men hittills har alla med upparbetad tomt snabbt hittat sin nya ägare. Dessutom har du fri tillgång till bastu, grillkåta, lusthus, grilltak och bevattningsvatten med mera. Årsvederlaget till fastighetsbolaget är måttligt. Avståndet till Vasa är 18 km och till Yttermalax centrum 5 km, där finns en ny stor Smarket, banker och apotek med mera.

Vår husleverantör har tyvärr lång leveranstid så ta kontakt i väldigt god tid för att säkra din egen plats vid havet inkommande sommar.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.siirtolapuutarha.fi
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.