Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sommarstuga

46 000 €
Vi säljer vår sommarstuga på Halsön Djupörsgrundet i Molpe, 5 minuters båtfärd från Restaurang Mölle, Molpe paviljong och sommartorget. Tomten är långsmal ca 8 000 kvm. Det finns inga grannar nära, så det är väldigt lugnt. Stugan står nära vattenbrynet med underbar utsikt över viken, i vindskyddat och soligt läge. Den byggdes på 1970-talet och är på 37 kvm, har vardagsrum med köksavdelning och två små sovrum. Det finns elvärme, öppen spis, kylskåp, mikrovågsugn och kokplatta. På tomten finns ett stort förråd och ett utedass. Möbler och husgeråd ingår. Pris 46 000 EUR.
Total byggrätt på tomten är 160 kvm plus förrådsbyggnad.
Ring mig på 0046 70 2180779 eller mejla christine@edenborgs.se.
Annonsör: Christine Edenborg Plats: 66210 Molpe  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.