Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Stor fritidsfastighet i Malaxskärgård 3 tomter

Fritidsfastighet på Svartgrund i Malax skärgård nu till försäljning. Fastigheten är stor, 1.2 ha och om man vill kan man dela upp den till 3 tomter, det finns nämligen 3 byggrätter på fastigheten. Läget är bra, ca 4 km båtväg från Åminne, stranden är fin och vetter mot såväl syd, väst och nord, djupa och utmärkta fiskevatten. Som närmaste rågranne finns ett naturskyddsområde. Priset för fastigheten är bud från 70.000€ och uppåt. Är ni intresserade så ta kontakt!

Remax Diili Vaasa
Ann-Sofi Renvaktar AFM/LKV
050 4656561
ann-sofi.renvaktar@remax.fi
Annonsör: R.S Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/20529870?haku=M1837061996
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.