Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Baltic Legend automatväst

149 €
Automatväst Baltic Legend 165N marinblå, svart, röd
Baltic Legend 165 är en populär uppblåsbar räddningsväst med bra passform för både kvinnor och män. Västen har större halsöppning är dess föregångare och den har följsamt yttermaterial, vadderad baksida, en stor inspektionslucka/fönster samt avtagbart grenband.
Västen är utrustad med cylinder retainer som håller kolsyrepatronen på plats även vid vibrationer, stötar och temperatursvängningar.

Uppblåsning: Automatisk
Säkerhetssele: Nej
One size
Modell Unisex. Sitter stadigt på både tjejer och killar.
Fem års garanti
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/se/vara-produkter/sakerhet-pa-sjon.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.