Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

peugeot speedfight 3 50

720 €
peugeot speedfight 3 50, den går bra, har gått genom service. Helt orginal motor med ny fögasare och nytt luftfilter och nytt filter till luftbox och nytt bakhjul, har också ett nytt trimrör till den som jag inte har använt men säljer den skilt för minimum 100 . Har också orginal fram och bak skyddare. Den har nytt batteri med ciggarettuttag uttag. Oljblandare finns under sitsen men är urkåpplad med slang kan kopplas in till fögasare Kåporna är skråmade men inte spräkt. bakbroms är seg men fungerar.
Årsmodell: 2012
Märke: Peugeot Modell: speedfight 3 50
Annonsör: Harry Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.