Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Byggnad och tomt, tidigare Bönehus

5 000 €
En byggnad med tomt, som tidigare fungerat som Bönehus i Terjärv, Småbönders by, Kronoby kommun är till salu. Fastigheten har beteckningen 288-411-0015-0018. Tomten finns högt uppe på en backe i nära anslutning till en före detta skolbyggnad. Fastigheten har inga anslutningar ingen el, vatten eller avlopp men allt finns i närheten av tomten. Byggnaden är timrad med ytterpanel och är i gott skick. För närmare upplysningar ta kontakt med ekonomichef Hannu Mäkimattila, +358 50 372 5425, Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland rf. E-post hannu.makimattila@slef.fi
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Gårdar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.