Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Radhus 54m2 2h + k + b + för + biltak. Bergholmsgränden 2 A2, Böle, Korsholm

163 000 €
Välhållen radhustvåa i populära Korsholms Böle. Bergvärme, vattenburen golvvärme, förmånliga boendekostnader och egen tomt. Stor bruksvind, biltak och förråd ingår i priset. Terrass med västerläge.

Bolaget är byggt 2013 och har inga större renoveringsarbeten på kommande. Bolaget har en egen biltaksbyggnad med cykelförråd där även lägenheten har en egen bilplats och ett förråd. På gården finns dessutom 6 st bilplatser med elstolpar.

Böle är ett växande område med bra förbindelser till Stenhagas service. I omgivningen finns mycket natur och goda friluftsmöjligheter. Nära till skolor och daghem. Böle daghem ligger ett stenkast från huset och Smedsby skolcentrum finns endast på cirka 1,5 kilometers avstånd. Bra exempelvis som första bostad.

Ta kontakt för att boka privatvisning.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/w37392
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.