Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Villatomt Björkgrundsviken Blaxnäs

Säljes villatomt med västerläge i Blaxnäs. Tomten är ca 5000 kvm med skyddat läge i havsvik. Samfälld strandlinje på ca 70 m kan köpas in om så önskas. Vägrätt finns med rätt att dra väg fram till tomten.

Byggrätt för fritidshus upp till 160 kvm + 90 kvm ekonomibyggnad. Det finns möjlighet att ansöka om undantagstillstånd till byggrätt för åretruntboende på 250 kvm. El finns nära till om man önskar dra in det till tomten.

Lämna anbud. Säljaren förbehåller sig rätten att förkasta anbudet. Sista dag för anbud är 31 augusti 2024.

Kontakt
045-2692992
050-5529624 endast på svenska
Annonsör: L Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.