Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

FOUR Mobile 4-FMTBT 2.1 FM Sändare

30 €
Säljer för att jag inte har användning för den längre eftersom jag sålde bilen. Använt bara några gånger, högst runt 10-30 minuter.

FOUR Mobile 4-FMTBT 2.1 är en av de bästa FM-sändarna med många smarta funktioner!

Denna snygga FM sändare monterar du antingen med dubbelhäftande på instrumentbrädan eller i ett ventilations utblås. Du kan ansluta sändaren till din stereo på 2 olika sätt, antingen via en radiofrekvens du väljer och rattar in på din radio i bilen. Eller om din bil har en AUX ingång så ansluter du med fördel sändaren dit för ännu bättre ljudkvalitet.

FOUR Mobile 4-FMTBT 2.1 kan spela musik på flera olika vis, vanligast tror vi är att du ansluter din mobil via Bluetooth, men du har även möjlighet att koppla en AUX in i enheten, eller till och med plugga i ett SD-minneskort med musik.

Här har dom även tänkt till för att skapa en bra handsfree upplevelse, med en extra påkostad roterbar mikrofon för bästa ljudupptagning, lägg där till en direktknapp för ANC mode där den aktivt dämpar bort bakgrundsbuller från samtalet, speciellt användbart när du åker på motorväg och det bullrar mer i bilen.

Med de tydliga knapparna kan du enkelt svara på samtal, byta låt, aktivera Siri eller Google assistenten och mycket mer.

För dig som vill få lite extra bas i bilen finns en “b” knapp, den aktiverar bass boost!

Specifikationer:
Bluetooth version: ATS 5.0
Bluetooth protokoll: AVRPCP, HFP, A2DP
Frekvensomfång FM: 87.5 – 108mHz
Bass Boost funktion
Micro SD ingång max 64Gb
Musik format: MP3, WMA, APE, FLAC, WAV
Stödjer AUX IN + UT
7 valbara färger på belysning, eller komponera din egen!
Storlek på skärm: 22.5 x 14 mm
Storlek: 70.8 x 60.8 x 83 mm
Kabel längd 80cm
Annonsör: Jonathan Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Radio & Stereo Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.