Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Tomt i Vassor 2000m2

22 900 €
Till salu en rejäl 2000m2 tomt på vacker plats i Vassor by. På framsidan omgiven av åkrar och bakom ligger skogen. Bakom fälten syns till och med havet på avstånd. En trevligt solig plats, då terassen och fälten ligger mot söder, så att solen kan skina in från morgon till kväll. Det finns en enkel stuga utan isolering från 70-talet på tomten, samt ett vedlider/förråd med utedass och en tunnbastu i rivningsskick. Själva stugan är i behov av renovering, men det går att använda den.

Belysning och laddning av elapparater har skötts med en bärbar solpanel + batteri, köket fungerar med gas och den öppna spisen med ved, så brukskostnaderna är verkligt låga! Inga andra fasta kostnader än fastighetsskatten och försäkringen.

Det finns med andra ord varken vatten- eller elanslutning på tomten, men vatten- och elledningar finns vid Vassorvägen och vid den närmaste grannen, båda ligger ca 100m från tomten.

Tag kontakt och kom överens om visning! Skicka meddelande på findit eller Whatsapp 0456715700.
Annonsör: pab Plats: 66590 Vassor  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Mera info: https://www.etuovi.com/kohde/p38682
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.