Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Varmblodsvalack

600 €
Det är med stor sorg som jag kommit fram till att jag behöver sälja vidare min varmblods valack. Ikke är 18år och behöver få komma till ett hem där han får kravlöst leva sina pensionärsår. Ikke har bott hos mig i lite över ett år. Ikke har tidigare gått på trav och har hos mig blivit både riden och körd. Ikke är en häst med fin personlighet och som går med på det mesta. Är snäll i all hantering. Hos mig har Ikke stått både på box och på lösdrift. Säljs som sällskapshäst för körning och/eller lättare skogsturer. Ikke har en gammal senskada som läkt helt och starr i ögonen men inget som stör varken vardagen eller motionering. Viktigast av allt är hemmet!

Ikke står just nu i Esse och finns att ses där.

Pris 600€ med all utrusning utom sadel och körutrustning.
Kärra och travutrustning finns att köpas till.

Ges ej på foder
OBS! Endast vuxna seriösa tar kontakt!

Annonsör: Cajsa Plats: 68820 Esse  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.